Vilka är vi

Vår resa sedan 1995:

Grundat 1995 på Frihamnsgatan 58 i Stockholm, har OrientMattor.com vuxit och blomstrat parallellt med den ökande fascinationen för autentiska mattor. Som ett familjeägt företag med tre generationers expertis inom mattor, är vi stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av mattor som passar varje hem- och inredningsstil.

Handgjort arv:

I hjärtat av vår samling finner man den orientaliska mattan - en symbol för tradition och historia, handvävd och knuten med intrikata mönster. Varje matta är mer än ett dekorativt inslag; det är en del av Orientens själ, skapad för att tillföra en unik charm till ditt boende.

Kvalitet, variation och värde:

Vårt uppdrag är enkelt: att erbjuda mattor av högsta kvalitet till bästa pris. Detta är möjligt eftersom vi direkt övervakar produktionen av våra mattor. Med vår egen tillverkning i länder som Iran, Indien och Pakistan säkerställer vi oöverträffad kvalitet, etiska produktionsmetoder och införlivandet av populära och unika mönster.

En blandning av tradition och modernitet

Orientmattor.com är mer än bara en traditionell butik; vi är en bro mellan matttillverkningens rika historia och samtida designtrender. Vårt stora utbud inkluderar allt från klassiska vävda mönster till modern design, catering till olika smaker och budgetar.

Loom Green
Expanderande horisonter

Under de senaste åren har vår onlinenärvaro vuxit, vilket har gjort det möjligt för oss att nå en bredare publik. Vår webbplats erbjuder ett brett utbud av mattor, som alla förenar klassisk charm med modern estetik. Genom att satsa på vår onlineplattform har vi kunnat attrahera nya kunder, samtidigt som vi bevarar den värme och personliga beröring som kännetecknar vår fysiska butik.

En matta för alla tillfällen

Vi tror på den transformerande kraften hos en kvalitetsmatta – den är inte bara en golvbeläggning, utan ett sätt att tillföra värme och liv i alla rum. Vårt omfattande sortiment inkluderar prisvärda alternativ utan att kompromissa med kvaliteten. För närvarande är ull och klassisk design i trend, vilket speglar en återgång till tidlös elegans.

Antalia Multi
Vägledning och expertis

Oavsett om du besöker oss i butiken eller online är vi här för att guida dig genom vår omfattande kollektion. Med en bred variation av alternativ, strävar vi efter att hjälpa dig att hitta den perfekta mattan som uppfyller både dina behov och estetiska önskemål. Vårt teams djupgående kunskap och erfarenhet står till ditt förfogande, för att säkerställa att du gör ett välgrundat köp.

Gör skillnad med varje matta

Vi tror starkt på att en vacker matta kan förvandla ett utrymme. På Orientmattor.com är vi dedikerade till att skapa en varm och välkomnande atmosfär i vår butik, och att säkerställa en smidig upplevelse i vår webbshop. Utforska våra kategorier, bli inspirerad, och hitta en matta som verkligen gör skillnad i ditt hem eller arbetsplats.